Her finder du/I  

Blok 1 Opgang 69, Klatvask

Blok 2 Opgang 57, Klatvask

Blok 3 Opgang 43, Klatvask

Blok 4 nedlagt

Blok 5 Opgang 13, Hovedvaskeri

Blok 6 nedlagt

Blok 7 Opgang 43, Klatvask (på vej til blive nedlagt)

Aller vaskerier har åbnet fra kl. 7.00 til 21.00. Det er pengeløst.

Hovedvaskeriet 

I 2022 blev der en del maskiner fornyet, efterset og rum sikret for skimlesvamp. Vaskeriet har ni vaskemaskiner og fire tørretumblere. Maskinerne udskiftes løbende, til nye miljøvenlige maskiner fra Electrolux. De maskiner spare både på vand og el. 

Den enkelte blok kan også have et klatvaskeri. Det har dog værer muligt, at en blok har nedlagt klatvask pga. udgåede gamle maskiner. Klatvaskeriet har en vaskemaskine, som er placeret i enden af blokken ved gavldøren. 

 Vil du tilmeldes vaskeriet, skal du kontakte ejendomskontoret. Det er kun ejer af lejligheden, der kan underskrive en vaskekontrakt. 

Enkeltvask ordning: Hvis du kun har behov for, en gang imellem at vaske en dyne eller andet. Kan du som beboer købe 3 timer.

Tiderne hedder: kl 9-12 eller kl 12-15 eller kl 15-18 eller kl 18-21 mandag til søndag. 

Beløbet lægges på fællesudgifterne og prisen får du på ejendomskontoret. Efter brug lægges brikken, i ejendomskontorets postkasse ved nr 11.

 Regler for brug af vaskeriet og vaskekontrakt, kan downloades, her på siden.

Vi beder jer alle om at være gode til, at rydde op efter jer og huske at tage jeres ting med jer. Det koster mange penge at rydde op i Ejboparken. 

Husk nu at lade lågerne både på tørretumbleren og vaskemaskinen er at de skal stå åbne. Det er forlænger maskinernes levetid. 

Husk også at vinduerne skal være lukket. Ellers virker udluftningen ikke. Hvis udluftning ikke virker får foreningen skimmelsvamp i vaskeriet