Om ejendommen

Ejboparken omfatter 360 lejligheder fordelt på 240 tre værelses og 120 en værelses. Ejboparken er bygget 1967-1968. LEA A/S er administrator for Ejerforeningen.

Ejerforeningen arbejder udfra den målsætning at fællesudgifterne ikke må stige, samt at Ejboparken skal være et attraktivt tilbud til både nuværende ejere og kommende.

Mere vil følge her.

Historie

Følger senere.

Beboerlokalet

Ejboparkens moderne festlokale er indrettet til 50 personer og er løbende opdateret. Indretningen er slidstærk og baseret på at lokalet er funktionelt, og fremfor alt at lokalet skal bruges. 

 

Udstyret omfatter musik anlæg med DVD med display skærm, 6 højtalere, udluftningssystem, støjdæmpning til naboerne, tv-pakke, video projektor med fjernbetjening (sættes op efter ønske), 2 komfurer og diverse køkken tilbehør, herunder professionel opvaskemaskine.

Lokalet er i 2008 blevet opdateret, dette drejer sig blandt andet om mulighed for at tilslutte projektor med pc eller at se tv på projektor. Derudover er der kommet nyt musikanlæg som giver mulighed for USB tilslutning mm.

På den mere komfortable side er der kommet hyggekrog med sofa, bord og fladskærm med surround lyd, samt en nyere bar.

Bestyrelsen ønsker at lokalet bliver brugt - også på hverdage. Og lokalet kan lejes for 1 dag til 350,- (dog ikke helligdage)

Den ramme som festlokalet udgør er en ramme som bestyrelsen vil anbefale både til den enkeltes fødselsdag, dåb eller andet, men også til de kollektive arrangementer.

 

Musik anlægget i festlokalet afbrydes automatisk 01.15 af hensyn til de øvrige beboere.

 

Der må ikke grilles til arrangementer, da det genere beboerne.

 

Prisen for at leje lokalet i weekender er kr. 800,- kr. Til arrangementer på hverdage 350,- (1 dag) ikke helligdage 1200,-kr i depositum i begge tilfælde. For personer udefra 500,-kr - 1200,-kr

 

Det er ikke tilladt at ryge i beboerlokalet.

 

Ønsker du at leje lokalet, så kontakt Vibeke

tlf. 23 32 94 47 mellem 18-20 ellers pr sms eller mail

email: bl@ejboparken.dk